Порадник з комп'ютерної грамоти для дітей "Як не заблукати в павутині"


Опубліковано 27 Серпень 2015 о 10:39

Блог Діти в місті Львів >  Дитяча література >  Порадник з комп'ютерної грамоти для дітей "Як не заблукати в павутині"


Порадник з комп'ютерної грамоти для дітей "Як не заблукати в павутині"

Останніми передшкільними вихідними БараБука радить почитати порадник з комп’ютерної грамоти для дітей «Як не заблукати в павутині» від літературного експерта і досвідченої мами Тетяни Щербаченко.

Всесвітня Мережа сьогодні така ж частина життя сучасних дітей як школа, магазини та вулиця, де вони проводять свій час. Як і будь-яке середовище, Мережа має свої правила і свої небезпеки. Обмежити і контролювати дитину весь час перебування у віртуальному просторі не можливо, та й не варто. Ефективніше пояснити дитині базові правила користування Мережею, і в цьому допоможе довідник-порадник про інтернет-грамотність для дітей і батьків.

«На сторінках посібника, що його дотепно проілюстрував Дмитро Кузьменко, зрозумілою та живою мовою, бешкетно присмаченою комп’ютерницьким сленгом, ведеться розповідь про безпечне, ефективне й цікаве використання всіх можливостей Інтернету. Ви дізнаєтесь, як завести електронне листування, обмінюватися миттєвими повідомленнями й навіть зателефонувати будь-кому просто з комп’ютера, ще й із можливістю відеозв’язку. 

Школярам неодмінно буде цікаво дізнатися про особливості блоґів і найбільш відвідуваних соціальних мереж, а також про що можна поговорити в чатах та порадитися на тематичних форумах і навіть про те, як створити власний сайт!

Всесвітня Мережа не позбавлена й небезпек, але цей посібник передбачає практично все й має свою пораду на кожен випадок: застереження від засилля вірусів, попередження про сайти із сумнівним вмістом, боротьбу з небажаною рекламою та відвертим спамом і навіть правила поводження з настирними тролями».

Більше про порадник з комп’ютерної грамоти та інші книжки для дітей на barabooka.com.ua.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук