Apple Watch Ultra 2 для дитини: 5 причин для придбання


Опубліковано 03 Жовтень 2023 о 12:00

Блог Діти в місті Львів >  Оглядові статті >  Apple Watch Ultra 2 для дитини: 5 причин для придбання


Apple Watch Ultra 2 для дитини: 5 причин для придбання

Photo: ctrs.com.ua


Сучасна дитина в українських реаліях має досить насичений графік життя. Зранку — онлайн чи офлайн заняття в школі, після — відвідування творчих та спортивних гуртків. А ще посиденьки з друзями, заміські поїздки з батьками на вихідних. І все це в умовах постійних повітряних тривог та загроз обстрілів.


Для мами та тата найважливіше — це безпека дитини. Їм важливо контролювати місцеперебування молодого покоління та мати змогу зв’язатися в будь-який момент. Ці проблемні питання можна вирішити, якщо купити Епл Вотч Ультра 2, гаджет, який побачив світ на презентації 12 вересня. 


Цей девайс вирішує всі запити батьків та дітей, стильно виглядає та має широкий спектр застосування у вирі щоденних потреб. У статті зібрали переваги цього пристрою, які можуть стати вирішальними під час вибору смартаксесуара.


1. Вдалі дизайнерські рішення


Візуально може здатися, що діаметр пристрою в 49 мм буде занадто грубим для дитячого зап’ястку. Але на практиці вони досить комфортні для носіння, не тиснуть на руку та не створюють відчуття зайвої ваги під час активних рухів.

Виробник пропонує широкий вибір змінних ремінців із різних матеріалів: гладенького полімеру, текстурованої натуральної пряжі та міцного металу. Усі браслети є вуглецево-нейтральними, тобто їхнє виготовлення залишило мінімальний слід у світовій екологічній ситуації.


2. Зручний дисплей


Нова модель смартгодинника оснащена екраном із яскравістю 3000 ніт. Юний користувач побачить увесь масив інформації на дисплеї за будь-якої погоди й освітлення. Також підвищена яскравість позитивно впливає на режим ліхтарика. Він буде ще краще освітлювати дорогу в темну пору доби або під час блекаутів.

Зовнішній периметр екрана — це місце для розміщення лічильників статистики: кількості пройдених кроків, відстані, спалених калорій, тривалості нічного сну. Батькам особливо важливо відстежувати ці показники та коригувати режим дня дитини.


3. Покращена продуктивність


Прилад обладнаний новітнім чипсетом S9 SiP. Він на 30% швидший за попередні версії, має ширший набір функцій та кращу енергоефективність.

Смартгаджет працює під управлінням watchOS 10. В оновленій версії з’явилися покращені топографічні карти, кастомізовані віджети та циферблати, а також багато нових можливостей для прихильників велопрогулянок.


Photo: ctrs.com.ua


4. Нові способи управління


Новий процесор надав годиннику додаткові можливості. Наприклад, управління жестами. Користувач має двічі торкнутися великого пальця вказівним. Система інтелектуального управління вкупі з даними з акселерометра, гіроскопу та датчику контролю серцевого ритму виявлять цю активність та виконають визначену команду. Такий жест можна налаштувати для екстреного дзвінка, перемикання музичного треку, навігації в меню, якщо руки зайняті.


5. Непогана автономність


Якщо використовувати гаджет у режимі середньої активності, то його вистачить на 36 годин автономної роботи. А за відключення кількох функцій та переходу в режим зниженого споживання енергії, на одному заряді пристрій пропрацює 72 години. І ваша дитина буде постійно на зв’язку та в курсі повітряних тривог.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук